Bătaie între clanuri, cu răngi, topoare și bâte, chiar în mijlocul unei străzi din Lugoj, surprinsă pe camere

Bătaie între clanuri, cu răngi, topoare și bâte, chiar în mijlocul unei străzi din Lugoj, surprinsă pe camere

Bătaie cu topoare şi bâte între două clanuri de interlopi din oraşul Lugoj. Bătăuşii s-au înfruntat chiar în stradă, iar un bărbat rănit cu toporul a ajuns la spital.

Scene desprinse parcă din filmele de groază pe o stradă din Lugoj. Două clanuri de rromi s-au batit cu bate și topoare în plină stradă sub privirile înspăimântate ale martorilor.

CITEȘTE ȘI: Camerele de bord folosite de zeci de mii de șoferi au devenit inutile: Polițiștii nu pot da amenzi în baza înregistrărilor din trafic

Totul s-a întâmplat în cartierul Micro I, unde cele două tabere s-au întâlnit întâmplător. Lugojenii care locuiesc în zona au rămas șocați de violențe și au fugit să se adăpostească când au văzut că tinerii se bat iar în altercație sunt folosite bate și topoare.

Până la sosirea echipelor de la poliție și jandarmerie, mai mulți tineri implicați în bătaie au reușit să fugă. Un bărbat lovit cu un topor a fost transportat la spitalul din Lugoj.

Zeci de polițiști și jandarmi au blocat Lugojul, după aceste scene dramatice, în căutarea celor implicați în altercație. De asemenea, indivizii au fost dați în consemn la frontieră pentru a nu putea părăși țară.

În noaptea de joi spre vineri, șase tineri care au participat la confruntare au fost gășiți și duși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri. Polițiștii vor să afle de la ce a pornit scandalul și i-au reținut pe tineri pentru mai multe acuzații.

Lugojenii sunt cercetați pentru tulburarea linistiii și ordinii publice si loviri sau alte violente. Magistrații vor stabili vineri dacă se impune arestarea celor șase.

sursa: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns