Bătaie în trafic, la câțiva pași de o secție de poliție din Timișoara

Bătaie violente în trafic, la câțiva pași de o secție de poliție din Timișoara

Scene de violență în trafic s-au petrecut, vineri, la Timișoara: după o șicanare, mai multe persoane au început să se înjure și să se ia la bătaie. Întâmplarea s-a derulat la câțiva pași de o secție de poliție din oraș.

CITEȘTE ȘI:  Fritz se proclamă ctitor de cultură și sport cum Timișoara n-a mai pomenit

În incident au fost implicați inițial doi șoferi, unul în vârstă de 22 de ani și celălalt în vârstă de 26 de ani, dar ulterior au intervenit și pasagerii unuia dintre șoferi.

O bătaie în trafic a avut loc într-o intersecție din Timișoara

În primă fază, cei doi șoferi s-au șicanat în trafic, după care unul dintre ei a oprit și l-a blocat pe celalălat, pentru a nu mai putea înainta. Acesta a fost momentul care a declanșat scenele violente. Pasagerii s-au dat jos dintr-un autoturism, s-au luat la ceartă, au fost multe înjurături și momente tensionate și nu au lipsit nici gesturile violente: geamul unuia dintre autoturisme a fost spart.

Cum totul se petrecea la câțiva metri de secția de poliție din Calea Șagului, polițiștii au fost cei care i-au calmat pe scandalagii. Toți au fost ridicați și duși la secție urmând a fi audiați. Polițiștii au deschis deja dosare penale pentru distrugere, vătămare corporală, loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns