Bătaie în centrul Vienei între ucraineni și șoferi de taxi, primii ar fi parcat abuziv în locul destinat taximetrelor (video)

btaie

Bătaie în centrul Vienei între ucraineni și șoferi de taxi, primii ar fi parcat abuziv în locul destionat taximetrelor.

Bătaia brutală între mai multe persoane, chiar în centrul Vienei, în fața hotelului Bristol. Evenimentul continuă să provoace multe comentarii pe rețelele de socializare și în presa austriacă, scrie Heute.

Acum, poliția a făcut publice mai multe detalii.

Bătaie în centrul Vienei între ucraineni și șoferi de taxi

Ofițerii Comandamentului de Poliție din Viena au fost chemați miercuri după-amiază, în jurul orei 12.10, la o încăierare între doi taximetriști și patru presupuși cetățeni ucraineni.

La fața locului, un taximetrist în vârstă de 48 de ani a declarat că i-a cerut anterior șoferului unui vehicul ucrainean să elibereze stația de taxi.

După ce șoferul ucrainean a plecat din stația de taxi, ar fi avut loc o altercație verbală jignitoare între el, un alt șofer de taxi în vârstă de 49 de ani și presupușii bărbați ucraineni.

Potrivit șoferului de taxi în vârstă de 48 de ani, el și colegul său de 49 de ani au fost atacați fizic de cei patru bărbați. Apoi, aceștia au fugit cu două vehicule.

Potrivit declarației unui martor independent, șoferul de taxi, în vârstă de 49 de ani, a luat un baston din vehiculul său, a deschis ușa pasagerului unuia dintre vehiculele ucrainene și a încercat să atace pasagerul cu el.

Cu toate acestea, pasagerul s-ar fi apărat la timp, moment în care ar fi avut loc scenele care au devenit virale pe internet.

Taximetriștii răniți

Se pare că altercația s-a soldat cu răni serioase pentru cei doi taximetriști de 48 și 49 de ani.

CITEȘTE ȘI: Rugă mare ca-n Banat. Va cânta Petrică Miulescu Irimică

În urma investigațiilor și a informațiilor primite, un cetățean ucrainean în vârstă de 27 de ani a fost identificat ca fiind suspectul participant. Există deja indicii cu privire la celelalte trei persoane implicate, dar identitatea lor nu a fost încă suficient confirmată, conform ziarulromanesc.at.

Potrivit poliției, un motiv politic pentru acest incident poate fi exclus în prezent. Sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bătaie în centrul Vienei între ucraineni și șoferi de taxi, primii ar fi parcat abuziv în locul destinat taximetrelor (video)

  1. Mda, barbati tineri care trebuiau sa isi apere tara acum, nu sa se bata prin Viena.
    Apropo, cum au trecut de atitea granite cind in Ucraina e mobilizare generala ?

Lasă un răspuns