Bătaie de joc din partea administrației Fritz. Trafic paralizat în zona de nord a Timișoarei

Bătaie de joc din partea administrației Fritz. Trafic paralizat în zona de nord a Timișoarei

Bătaie de joc din partea administrației Fritz: zona de nord a orașului a devenit aproape imposibil de străbătut, în urma unor șantiere deschise haotic, fără a exista rute ocolitoare.

După ce Bulevardul Cetății e spart de luni bune, s-a blocat și Calea Torontalului, dar și Calea Aradului, astfel încât cu greu se mai pot găsi variante de circulat în nordul Timișoarei.

Aseară și în cursul dimineții de azi s-au format ambuteiaje infernale, distanțe de doi-trei kilometri fiind parcurse în mai bine de o oră. Toți șoferii erau un car de nervi, claxonând și suduindu-i pe cei care au recurs la aceste măsuri care nu o nici o logică.

Din păcate, culegem roadele unor alegeri neinspirate, făcute în 27 septembrie 2020, când în fruntea orașului a fost instalată o administrație incapabilă să gestioneze problemele timișorenilor. Acum, nu ne rămâne decât să claxonăm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Bătaie de joc din partea administrației Fritz. Trafic paralizat în zona de nord a Timișoarei

  1. De ani de zile e înghesuială cam peste tot . Norocul vostru ca-l avem pe Fritz pe post de paratraznet. Vinovatul nr 1. Din păcate,sunt destui care vă  cred .
     

    1. Ciudat este faptul că se da vina pe noua administratie a primăriei! Dar nu se pomenește nimik de epoca Robu cu multitudinea de semafoare!

  2. Ce articol e asta ? Se asfalteaza serios fara carpeli si voi dati de pereti cu asta. Sunteti ciudati rau de tot. Mai bine specificati ca nici pe vremea lui Ciuhandu sau Robu n-au fost politisti in locatiile aglomerate, pentru a degreva traficul.

Lasă un răspuns