Bătaie de joc din partea administrației Fritz. Trafic paralizat în zona de nord a Timișoarei

Bătaie de joc din partea administrației Fritz. Trafic paralizat în zona de nord a Timișoarei

Bătaie de joc din partea administrației Fritz: zona de nord a orașului a devenit aproape imposibil de străbătut, în urma unor șantiere deschise haotic, fără a exista rute ocolitoare.

După ce Bulevardul Cetății e spart de luni bune, s-a blocat și Calea Torontalului, dar și Calea Aradului, astfel încât cu greu se mai pot găsi variante de circulat în nordul Timișoarei.

Aseară și în cursul dimineții de azi s-au format ambuteiaje infernale, distanțe de doi-trei kilometri fiind parcurse în mai bine de o oră. Toți șoferii erau un car de nervi, claxonând și suduindu-i pe cei care au recurs la aceste măsuri care nu o nici o logică.

Din păcate, culegem roadele unor alegeri neinspirate, făcute în 27 septembrie 2020, când în fruntea orașului a fost instalată o administrație incapabilă să gestioneze problemele timișorenilor. Acum, nu ne rămâne decât să claxonăm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
parcagiu 18 noiembrie 2021
Ce articol e asta ? Se asfalteaza serios fara carpeli si voi dati de pereti cu asta. Sunteti ciudati rau de tot. Mai bine specificati ca nici pe vremea lui Ciuhandu sau Robu n-au fost politisti in locatiile aglomerate, pentru a degreva traficul.
Poli 21 17 noiembrie 2021
Si acestea sunt doar inceputul.
Manu 17 noiembrie 2021
Da! Parca suntem pe vremea lu' Robu!!!
Cody 17 noiembrie 2021
Claxonati , uei ! 
Kalașnikov 17 noiembrie 2021
De ani de zile e înghesuială cam peste tot . Norocul vostru ca-l avem pe Fritz pe post de paratraznet. Vinovatul nr 1. Din păcate,sunt destui care vă  cred .