Bătaie cruntă în centrul orașului. Doi barbați s-au călcat în picioare pentru o femeie. Video!

Un grav incident a avut loc, vineri seara, în zona Boul Roșu din centrul municipiului Arad, unde 2 bărbați, de 29 și 36 de ani,s-au luat la bătaie, călcându-se la propriu în picioare.

CITEȘTE ȘI: Un val de aer cald străbate România. Vom avea temperaturi de vară

Conform Poliției Locale Arad, incidentul, care a avut loc în stația de taxi, a fost aplanat de un polițist local recent ieșit din serviciu, care se îndrepta către casă. Victima de 36 de ani a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, de 29 ani deni, acesta din urmă fiind imobilizat. A fost nevoie însă de intervenția altor polițiști locali pentru că atacatorul era deosebit de agresiv. La fața locului au fost chemați și jandarmii și polițiștii naționali, pentru a-l tempera pe agresor.

CITEȘTE ȘI: Masa Critică Timișoara cheamă locuitorii la încă o Pedalare Antipoluare

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie”.

ARADCU 00 BATAIE CENTRU JANDARMERIA ARAD SA12OCT

https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/11/arad-audio-foto-video-2-barbati-s-au-calcat-in-picioare-la-propriu-in-centrul-aradului-in-incident-implicata-si-o-femeie/Un grav incident a avut loc, vineri seara, în zona Boul Roșu din centrul municipiului Arad, unde 2 bărbați, de 29 și 36 de ani,s-au luat la bătaie, călcându-se la propriu în picioare.Ascultă în material ce spune despre incident purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 11 octombrie 2019

„Având în vedere faptul că unul dintre bărbați necesita de urgență îngrijiri medicale de specialitate, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță. În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbați intenționau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad. În incident a fost avariat și un taximentrul în care doreau să urce victima și femeia. Conform unor informații, în fapt, femeia este despărțită de soțul său, agresorul din acest caz.

sursa: realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bătaie cruntă în centrul orașului. Doi barbați s-au călcat în picioare pentru o femeie. Video!

Lasă un răspuns