Baschet şi distracţie în mall

În acest weekend, Timișoara va fi pentru al treilea an consecutiv gazda unui turneu din cadrul circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball.

Acesta va avea loc în zilele de 18 și 19 mai la Shopping City, pe terenul care va fi amenajat în interiorul centrului comercial.

CITEȘTE ȘI: Se deschide temporar Punctul de Trecere a Frontierei de la Triplex – Confinium

Tripla campioana olimpică Simona Amânar va fi duminică alături de participanții la eveniment, care la rândul lor luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Amânar, alături de alți sportivi, vor susține chiar de pe teren cea mai nouă disciplină olimpică. Baschetul 3×3 va debuta la Tokyo 2020, iar fiecare jucător participant la Raiffeisen Bank Timișoara Streetball punctează în clasamentul mondial.

Punctele jucătorilor se contabilizează și pentru ierarhia pe națiuni, care este criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice. Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet.

Despre asta va fi vorba pentru două zile la Shopping City Timișoara. Echipe din Serbia, Ucraina și România se vor duela pentru premii în valoare totală de peste 15.000 de lei, iar campioana la Open Masculin va încasa un cec în valoare de 1.000 de euro.

Peste 150 de jucători la toate categoriile s-au înscris în competiție.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona centrală din Shopping City Timișoara.

Echipa de baschet în scaun rulant Tigrii Banatului va face o demonstrație de voință și determinare pe terenul de baschet, într-un moment special care va avea loc duminică după amiază.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns