Bărbatul care a trântit la pământ un copil, în Deva, a fost arestat preventiv. Primele cuvinte ale băiatului, după ce și-a recăpătat conștiența

După scenele de o violență extremă într-un parc din Deva, la care au fost martori copii şi părinţi, cel care a atacat un băiat a fost arestat preventiv. El este individul care a dat de pământ cu nepotul său şi l-a bătut crunt pe fiul său vitreg.

Bărbatul nu ar fi la prima ieşire violentă, o spune pentru Observator cumnata sa, mama copilului bătut crunt.

Monica Szabo, mama copilului: „Atât mi-a zis: Mami, eu nu mai ştiu nimic, m-am trezit la spital”

Tatăl copilului crede că materialul de protecţie de la locul de joacă i-a salvat viaţa fiului său.

Ion Gheorghe, tatăl copilului: Murea. Că sub materialul ala este beton. Și murea. Și eu stau și mă gândesc așa, cum de mai respira?

Dan Bobouţanu, primar Hunedoara: Am insitat foarte mult pe soluţia din tartan care a atenuat mult din şocul copilului. Cred că altfel am fi avut o tragedie.

Acum, agresorul din Deva a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La audieri, bărbatul violent şi-a recunoscut fapta. Ulterior a fost dus în parc pentru reconstituire.

„Dacă nu-l mănâncă puşcăria, îl mâncăm noi! De viu!”, este de părere o femeie.

„Dacă e agresiv şi in familie, chiar ca e un pericol, ori e bolnav ori asa e el. Mai ai curaj sa dai copiii in parc?”, ne-a spus o alta.

Fiul vitreg a fost audiat ca victimă, în prezenţa angajaţilor de la Protecţia copilului. Concubina bărbatului e gravidă în cinci luni. S-au luat măsuri pentru toată familia.

Cristina Sav, purtător de cuvânt DGASPC Hunedoara: Pentru minorul în vârstă de opt ani împreună cu mama și fratele acestuia de opt luni s-a dispus protecția în cadrul centrului maternal Hunedoara. Cealaltă familie, la momentul prezent, este în evaluare.

Bărbatul de 29 de ani riscă până la șapte ani de puşcărie.

 

0 Comments

No Comment.