Bărbat reținut pentru înșelăciune și delapidare, la Timișoara. Prejudiciul este 70.000 de lei

Bani şi un card furaţi din buzunarul unei minore, la Timişoara

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Timișoara au pus în executare un mandat de aducere cu privire la un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată (4 acte materiale ) și delapidare în formă continuată ( 3 acte materiale ), cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei .

Potrivit Biroului de presă al IPJ Timiș, în perioada 31.08-19.10.2022, bărbatul ar fi contactat persoanele care puneau spre vânzare telefoane mobile pe platformele online, după care ar fi emis ordine de plată fictive, în baza cărora persoanele vătămate puneau la dispoziție bunurile (telefoane), așteptând ulterior, să le fie virate în conturi sumele de bani.

„De asemenea, în perioada menționată, tânărul s-ar fi angajat la un magazin de telefonie mobilă, cu scopul de a delapida societatea angajatoare, sustrăgând bunuri și valori monetare în valoare de aproximativ 51.000 de lei.

Faptele ar fi fost comise în municipiile Timișoara și Arad, fiind cauzat un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Clinicile private din Timișoara sunt în extaz: în nici unul dintre cele cinci spitale publice pentru adulți din oraș nu se pot face, până la anul, investigații CT gratuite

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând, ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *