Bărbat muşcat de viperă la Lugoj, adus pentru îngrijiri la Timişoara

vipera Lugoj

Un barbat de 63 de ani din Tapia a ajuns la un spital din Timisoara, dupa ce a fost muscat de un sarpe. El le-a spus medicilor ca incidentul s-a petrecut in zona Dealul Viilor si ca, imediat ce a simtit muscatura, a sunat la 112.

Omul a fost dus initial la spitalul din Lugoj, unde a primit tratament, dupa care a semnat pe foaia de observatie ca nu vrea sa ramana internat si a plecat spre casa. La scurt timp, medicii de la Urgenta au sesizat faptul ca sarpele pe care barbatul l-a adus intr-o punga este de fapt o… vipera si au intrat in alerta.

Acestia au cerut sprijinul politistilor pentru a-l anunta pe barbat sa se prezinte de urgenta la spital deoarece exista riscul major sa intre in soc anafilactic. Seful Politiei Locale, Florin Dumitru, s-a deplasat personal la domiciliul barbatului si l-a adus pe acesta cu masina pana in apropiere de intersectia cu soseaua de centura de unde a fost preluat de un echipaj de ambulanta care l-a transportat din nou la spital.

Pacientul a fost trimis in cele din urma, de urgenta, la un spital din Timisoara pentru tratament de specialitate, deoarece spitalul din Lugoj nu are in dotare ser antiviperin.

Sursa: lugojonline.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *