Bărbat mâncat de viu de porcii din gospodărie. A ajuns la spital în șoc hemoragic

bărbat

Un bărbat de 54 de ani din comuna botoșăneană Vorona a fost mâncat de viu de porcii din gospodărie. Proprietarul animalelor a intrat în coteţ pentru a le hrăni, dar a căzut inconştient, iar animalele l-au atacat.

Descoperirea a fost făcută de unul dintre vecinii bărbatului, care nu îl mai văzuse de ceva timp prin preajma casei. Acesta a intrat în curte şi după ce l-a văzut a sunat imediat la 112. Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge, în stare de inconșiență.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare critică. Se afla în şoc hemoragic, cu o pierdere masivă de sânge, aproape 2.500 de mililitri fiind scoși din cavitatea abdominală şi în hipotermie severă, temperatura măsurată fiind de 25⁰C”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit Monitorul de Botoșani.

CITEȘTE ȘI: Prin trucarea asumată a concursului de la Piețe, USR Timiș și-a anunțat noul slogan: “Cu impostori în funcții publice!”

După ce personalul medical din cadrul UPU a încercat stabilizarea bărbatului şi creșterea temperaturii corpului, acesta a fost dus direct în sala de operații, dar a murit în timpul operației.

„A fost vorba despre multiple leziuni ale intestinului subțire, pe mai multe segmente ale acestuia, până la rect, prin agresiune și muşcătura. Prezenta şi o fractură costala. Practic a fost mâncat de viu”, a spus un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns