Bărbat împușcat pe stradă, în această dimineață, la 60 de kilometri de Timișoara!

Un bărbat de 39 de ani din Arad a fost împușcat pe stradă, în această dimineață, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă, conform anchetatorilor, a fost rănit la picior.

Apropiați ai acestuia au declarat că agresorii l-au așteptat la intersecția a două străzi și i-au furat o sumă mare de bani.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean în urma unei răni suferite în coapsa stângă, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol, fiind conștient și cooperant.

Apropiații bărbatului rănit, aflați la spital, au declarat că atacatorii ar fi știut că victima va avea o sumă mare de bani asupra sa. Polițiștii încearcă să îi identifice pe agresori.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bărbat împușcat pe stradă, în această dimineață, la 60 de kilometri de Timișoara!

  1. „O mare suma de bani” nu se transporta intr-o plasa sau geanta, la ora 4 dimineata pe strada. Exista si alte metode de transport al banilor – cu firme specializate sau prin virament bancar. Numai ca poate nu putea fi justificata provenienta lor (poate banii sunt obtinuti din prostitutie, droguri, etc). Asa ca, politistii ar trebui sa aiba de lucru 24/24, 7/7 pina la elucidarea cazului. As fi bucuros sa se publice in presa si rezultatul final al anchetei. Sper sa nu se fi oprit ancheta la primirea unui apel telefonic.

Lasă un răspuns