Bărbat găsit spânzurat într-un apartament

găsit spânzurat

Bărbat găsit spânzurat într-un apartament din Reșița

Descoperire șocantă, în această dimineață, într-un apartament din Reșița. Un bărbat de 48 de ani, care locuia singur, a fost găsit spânzurat, după ce vecinii au anunțat că nu l-au mai văzut de câteva zile.

Bărbatul, care locuia singur într-un bloc de pe Aleea Albăstrelelor și nu avea familie, a fost văzut ultima dată de vecini joi-seara. Duminică acesta nu s-a prezentat la serviciu, iar colegii au crezut că a plecat la țară.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit medicii veterinari în magazine și piețe, înainte de Sfintele Paști

În momentul în care nici marți omul nu a ajuns la lucru, a fost alertat și fratele bărbatului, care locuiește în Arad. Pentru că omul nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă, în această dimineață au fost chemați pompierii. A fost spartă ușa, iar bărbatul a fost găsit spânzurat în bucătărie, de țeava de gaz.

Ușa era încuiată pe interior, așa că nu există suspiciuni cu privire la moartea bărbatului.

Vecinii susțin că omul ar fi avut o altercație cu unul dintre locatari în luna noiembrie a anului trecut, iar acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnul în față. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale prelungite, ceea ce, spun vecinii, l-ar fi făcut să se teamă că își va pierde locul de muncă, conform expressdebanat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns