Bărbat devenit… mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut a aflat că a câștigat la pariuri online

Bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut a aflat că a câștigat la pariuri online

Bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut a aflat că a câștigat la pariuri online

Un bărbat pe nume Christopher Dennis a devenit mai bogat cu aproape 750 de euro (650 lire sterline) după ce și-a pierdut telefonul.

După o noapte petrecută într-un bar, în care a consumat mult alcool, bărbatul și-a piedut telefonul mobil.

Cineva l-a găsit și s-a folosit de el pentru jocuri de noroc online. Bărbatul s-a conectat la contul de BetFair al bărbatului și a câștigat o sumă importantă de bani.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz, reacție după tragedia de la Timișoara. Un băiețel de 10 ani a fost accidentat mortal: „Este al doilea pieton mort în Timișoara, într-o singură săptămână”

Christopher Dennis, în vârstă de 52 de ani, era cu prietenii când și-a pierdut telefonul mobil. Și-a dat seama că îi lipsește abia a doua zi, după care a sunat la barul în care își petrecuse seara pentru a vedea dacă telefonul său a fost găsit.

Bărbatului i s-a spus că telefonul său nu a fost găsit, dar trei zile mai târziu el a descoperit că dispozitivul fusese predat la „bunuri pierdute”, scrie DailyStar, citat de stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *