Bărbat de 49 de ani, împușcat în timpul unei partide de vânătoare

Partidă de vânătoare cu poliţişti în Timiş

Un bărbat de 49 de ani a fost împușcat sâmbătă în timpul unei partide de vânătoare pe fondul Beriu. Acesta a fost transportat la spital cu răni la nivelul brațului, umărului și feței. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați sâmbătă cu privire la faptul că, în cadrul unei acțiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu, ar fi fost rănit prin împușcare un membru vânător participant.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilită că partida de vânătoare a fost organizată în baza unei autorizații emise pentru recoltarea de fazani, vulpi și șacali. Au participat 13 membri vânători și un candidat. Unul dintre vânătorii participanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a tras cu arma deținută legal, la vederea unui fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împușcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței”, a transmis IPJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: Lupii ar putea fi relocați pentru a vâna șacalii care atacă turmele de oi și capre din Dobrogea. Șacalii pot fi regăsiți din Banat până în Moldova

Bărbatul rănit, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Orăștie și, ulterior la Spitalul Judeţean din Deva, aflându-se în stare conștientă și stabilă.

Polițiștii au fost prelevate probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului.

În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *