Bărbat de 49 de ani, din Timiș, mort de coronavirus. Cel mai recent bilanț al pandemiei

coronavirus 13

Până miercuri dimineața, 24 de oameni au murit, în România, de coronavirus.  Printre ei și pacienți din vestul țării. Un bărbat din Timiș, în vârstă de 49 de ani, este una dintre victimele cumplitei maladii.

CITEȘTE ȘI: Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara cere activarea Planului Alb de urgențe

Un bărbat de 49 de ani din județul Timiș a murit fără a fi internat. El s-a prezentat în data 20 martie la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic). I s- a recomandat consult de specialitate la Spitalul de Boli Infecțioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, nu a fost internat, dar i s-a confirmat diagnosticul de  Pneumonie acuta. În 24 martie, pentru că se simțea tot mai rău, a chemat slavarea. Abia atunci  i se recoltează proba de exudat pentru COVID, după care este lăsat, din nou, la domiciliu. În 26 martie se confirmă că era bolnav de coronavirus dar, în aceeași zi, moare.

Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială) Cazul acestui pacient se află în acest moment în verificarea Ministerului Sănătății pentru a se clarifica mai multe detalii.

Un alt caz este cel al unui bărbat de 45 ani, din judetul Arad, confirmat în data 25.03.2020, decedat in 25.03.2020 în ambulanță în timpul transferului în Spitalul Boli Infecțioase V. Babes Timișoara.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bărbat de 49 de ani, din Timiș, mort de coronavirus. Cel mai recent bilanț al pandemiei

Lasă un răspuns