Bărbat de 39 de ani găsit spânzurat într-o şură de lângă Lugoj

Un barbat a fost gasit spanzurat, luni seara, intr-o sura din localitatea Hezeris aflata la cativa kilometri de Lugoj.

Omul si-a pus capat zilelor dupa ce a lipsit de langa familie aproximativ o jumatate de ora. Rudele sustin ca barbatul nu avea probleme psihice si nu isi pot da seama ce l-a determinat sa recurga la un asemenea gest.

Misterul mortii este cu atat mai mare cu cat la fata locului nu a fost gasit niciun bilet de adio. Vecinii sustin ca barbatul a fost internat in spital in urma cu cateva luni pentru car a fi avut probleme cu alcoolul, dar dupa revenirea acasa parea ca totul este normal.

Medicii de la ambulanta, ajunsi la fata locului, au incercat sa faca tot ce le-a stat in putere sa il salveze pe barbat, insa constatarea lor a fost ca acesta murise cu doua ore inainte sa fie descoperit. Pentru ca trupul neinsufletit a fost gasit intr-o zona a surii, greu accesibila, membrii familiei au fost nevoiti sa taie o bucata din grinda.

”Barbatul a fost gasit de catre mama in anexa unei gospodarii. Nu avea probleme materiale sau sentimentale. Pe trup nu exista urme de violenta”, a declarat pentru lugojinfo.ro, Maria Draghicioiu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Timis. Cadavrul a fost dus la morga din Lugoj pentru efectuarea necropsiei.

lugojinfo.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns