Bărbat arestat pentru trafic de droguri în Arad. Cultiva cannabis în curtea casei din Nădab şi le vinde în oraş – VIDEO

cannabis

Un arădean a fost arestat, fiind acuzat de trafic de droguri de risc. Acesta ar fi cultivat zeci de kilograme de cannabis în curtea casei din Nădab, drogurile fiind apoi plasate consumatorilor din municipiul Arad.

Potrivit unui comunicat de presă, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015, inculpatul R. Paul Adrian a cultivat, fără drept, în scop de comercializare, cantitatea de 27,6 kg cannabis (masă brută) în curtea unui imobil de pe raza localităţii Nădab, judeţul Arad.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că inculpatul a comercializat drogurile de risc mai multor consumatori de pe raza muncipiului Arad. La data de 27.08.2015 Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă”, se arată în comunicatul DIICOT.

voceatransilvaniei.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *