Bărbat amenințat și cu autoturismul vandalizat

Bărbat amenințat și cu autoturismul vandalizat

Bărbat amenințat și cu autoturismul vandalizat. Mai multe persoane au atacat un bărbat de 38 de ani, luni seara, pe o stradă din Petroșani. În urma incidentului, autoturismul bărbatului a fost vandalizat. Poliția a deschis o anchetă.

Incidentul a avut loc luni seara, Poliția Petroșani fiind sesizată de către victimă că a fost amenințată de mai multe persoane, pe o stradă din localitate.

„În data de 28 august 2023, în jurul orei 22:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din Petroșani, cu privire la faptul că a fost amenințat de mai multe persoane, pe o stradă din Petroșani.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, polițiștii stabilind faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost amenințat de mai multe persoane, dintre care a fost deja identificat un bărbat de de 41 de ani, din Petroșani. În contextul amenințării, grupul de persoane s-a îndreptat către autoturismului condus de partea vătămată și a provocat mai multe distrugeri autovehiculului respectiv”, a transmis IPJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: Bărbat infectat cu virusul West Nile, internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare și distrugere, cercetările continuând, în vederea stabilirii stării de fapt și a identificării tuturor participanților la acest incident, în funcție de evoluția cercetărilor urmând a fi dispuse măsuri legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *