Banksy a publicat un video cu lucrările sale din Ucraina. ”Am plâns atât de mult, încât nici nu mai avem lacrimi” (video)

Banksy a publicat un video cu lucrările sale din Ucraina. ”Am plâns atât de mult, încât nici nu mai avem lacrimi” (video)

Banksy a publicat un video cu lucrările sale din Ucraina. ”Am plâns atât de mult, încât nici nu mai avem lacrimi” (video)

Speculaţiile că artistul anonim de graffiti, Banksy, se află în ţara sfâşiată de război au început de câteva zile, după ce o serie de picturi murale au apărut în oraşul Borodianka, lângă Kiev, scrie g4media.ro.

Vineri, Banksy a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii, iar joi seară a urcat un clip video în care arată imagini din momentul în care a creat graffiti-urile. În imagini apar la un moment dat o mamă și fiica ei, ciar lângă o grădiniță distrusă de bombardamente.

CITEȘTE ȘI: Fraudă uriaşă în România și alte 25 de țări din Europa. Mii de tone de alimente ilegale au fost confiscate

”Am plâns atât de mult, încât nici nu mai avem lacrimi”, spune mama înainte de a face o fotografie pentru celebrul artist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Banksy (@banksy)

O pictură murală înfăţişa un bărbat care seamănă cu preşedintele rus Vladimir Putin, pus la pământ în timpul unei partide de judo cu un băieţel.

O alta reprezintă doi copii folosind o trapă ca balansoar.

Cu toate acestea, pictura murală prin care Banksy a ales să-şi dezvăluie prezenţa în Ucraina este a unei gimnaste, pe o clădire deteriorată.

Artistul de graffiti a postat încă de vineri trei imagini ale picturii murale pe Instagram, însoţite de explicaţia: „Borodianka, Ucraina”.

Borodianka, situată la nord-vest de capitală, a fost unul dintre oraşele cele mai afectate de bombardamentele Rusiei de la începutul invaziei.

Soldaţii ruşi au invadat în februarie a acestui an, ocupând oraşul, care a fost apoi eliberat în aprilie.

De atunci, oraşul a fost în centrul eforturilor de reconstrucţie, mai multe blocuri turn fiind demolate ca urmare a avariilor cauzate de lupte.

Foto: captură video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Banksy a publicat un video cu lucrările sale din Ucraina. ”Am plâns atât de mult, încât nici nu mai avem lacrimi” (video)

  1. Nuti/a ramas iacrimi si pt. cei din SIRIA ,IRAC ,LIBIA ,AVGANISTAN ,YUGOSLAVIA IN TURCIA SINT PESTE 3.000.000 MILIOANE DE REFUGIATI DAR ASTIA NU SE PUNE? SWLAVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *