Bani mai mulţi pentru spitalele din Timiș!

dumitrascu

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiș a alocat, anul acesta, cu 46 de milioane de lei mai mult unităţilor sanitare cu paturi din judeţ.

Astfel, dacă în anul 2017, bugetul alocat celor 19 spitale aflate în relaţie contractuală cu CJAS Timiş a fost de aproximativ 386 milioane de lei, în 2018, pentru aceleaşi unităţi sanitare, bugetul este de 483 milioane de lei.

”Spitalele cu cele mai mari bugete sunt unităţile sanitare cu adresabilitate foarte mare. Mă refer la Spitalul Judeţean Timişoara, al cărui buget a crescut de la 113 milioane în 2017, la 134 milioane de lei în acest an, la Spitalul Municipal Timisoara, al cărui buget a crescut cu şase milioane de lei, de la aproximativ 84 de milioane de lei în 2017, la 90 de milioane în 2018.

Tot pentru a veni în sprijinul asiguraţilor noştri, fonduri mari am alocat si spitalelor din judeţ. Spitalului din Lugoj i-a fost alocat în 2018 un buget de 15 milioane de lei , celui din Gătaia, peste 15 milioane de lei şi aproximativ aceeaşi sumă şi spitalului din Jebel.

Având în vedere bugetul suficient de mare al acestor unităţi sanitare, considerăm că nu există nici un motiv pentru care unui asigurat să-i fie refuzat accesul la servicii medicale.

Facem un apel în acest sens, ca în cazul în care o persoană întâmpină dificultăţi în obţinerea serviciilor medicale de care are nevoie în cadrul spitalelor, să sesizeze Casa de Asigurări de Sănătate Timiş”, a declarat Victor Dumitraşcu, preşedinte-director general al CJAS Timiş.

abonament renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *