Bani în plus pentru județ. Timișul a reușit să mai obțină 66 de milioane de lei

cjt 17

Județul Timiș a obținut o suplimentare a sumelor care revin prin proiectul de buget. Comparativ cu județele Cluj și Ilfov, care aveau zero la alocările din TVA, Timișul a reușit să obțină în plus  66 de milioane de lei, după cum a anunțat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

În același registru, senatoarea Alina Gorghiu a precizat că bugetul prevede sume importante pentru investiții în județul Timiș.

”Vorbim de un amendament pe care l-am făcut împreună cu domnul Nica la bugetul de stat, care presupune ca 18 milioane de lei să meargă suplimentar în proiecte de investiții. Bugetul nu este despre cine strigă mai mult, ci despre sume pe care le obții în realitate”, a declarat Alina Gorghiu.

Printre proiectele care urmează a fi finanțate se numără: lucrări la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități ”Speranța”; bazin de înot la Jimbolia; modernizarea și extinderea la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan; modernizarea străzii Grigore Alexandrescu; modernizarea Parcului Civic.

Totodată, au fost alocate 19,6 milioane lei pentru echilibrarea bugetelor locale.

”Toate acestea ne arată că guvernul are aplecare pentru problemele Timișului”, a declarat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Bani în plus pentru județ. Timișul a reușit să mai obțină 66 de milioane de lei

  1. Pai Fritz zice ca el a obținut banii ăștia? Cine minte? Și politicienii ăștia, nu mai știu cum sa se lipească de ceva…

  2. Se baga în seama și senatoarea de Timis… In afara ca  a ajuns în parlament datorita Timișului, o doare în cot, ce știe ea de Timiș? 

Lasă un răspuns