Bani de la CJT pentru sport și Timișoara 2021

În cadrul ședinței extraordinare de vineri, consilierii județeni au aprobat finanțarea nerambrusabilă pentru anul în curs în cadrul programului „Promovarea sportului de performanță” cu suma de 2,31 milioane de lei, de care vor beneficia 24 de asociații și cluburi din Timiș.

Acestea vor primi bani doar dacă vor continua să activeze la cel mai înalt nivel de performanţă sportivă specifică activităţii pe care o desfăşoară. De asemenea, în cadrul programului „Sportul pentru toți”, a fost aprobată finanțarea a alte șapte structuri sportive cu suma totală de 280.000 de lei.

Sumele de bani reprezentând finanțarea nerambursabilă acordată de Consiliul Județean Timiș vor fi evidențiate de beneficiari în mod distinct în contabilitatea analitică. Pentru finanțarea activităților sportive ale amatorilor, tinerilor și copiilor va exista în contabilitatea structurilor sportive o distincție clară între fluxurile financiare aferente activităților sportive derulate de secțiile de copii și tineret și cele aferente activităților sportivilor profesioniști, se arată în hotărâre.

Structurile sportive vor înainta CJT documente justificative pentru cheltuielile efectuate din sumele alocate, iar decontarea sumelor se va realiza pe bază de acte doveditoare conform legii.

Consilierii județeni au aprobat și plata sumei de 500.000 de lei reprezentând cotizația pentru Asociația „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii” pentru anul curent. În hotărâre se precizează că Asociația „Timișoara 2021” se obligă să evidențieze în mod distinct în contabilitatea analitică finanțarea primită de la Consiliul Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns