Banatul, promovat internațional

proban

Joi, de la ora 17, județul Timiș alături de Caraș Severin, se vor promova, în premieră, în cadrul RePatriot Turism Talks, o inițiativă de promovare a României ca destinație turistică pe piața internațională cu ajutorul românilor din întreaga lume.

Sub titlul „Hai în Banat!”, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, alături de reprezentanți ai orașului Timișoara și ai Consiliului Județean Timiș, ai ghizilor de turism și industriei ospitalității din județ vor prezenta destinația Timiș sub forma unor intervenții live din Piața Operei și a unor filme de promovare transmise pe platforma ZOOM și pe pagina de Facebook RePatriot.

Evenimentul – deschis de Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și președinte al Asociației pentru Promovarea Turismului Timiș – este organizat de RePatriot Turism și va reuni profesioniști capabili de a convinge pe oricine că Banatul e „fruncea”, oferind o imagine asupra oportunităților turistice speciale pe care le oferă destinația.

RePatriot Turism este o inițiativă care își propune promovarea României ca destinație turistică pe piața internațională și creșterea turismului de incoming cu ajutorul românilor de pretutindeni. În cadrul manifestării, Alexandru Proteasa va face o invitație „Descoperă Timișul”, Simion Giurcă, consultant turism Primăria Municipiului Timișoara, va vorbi despre Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, Delia Barbu, director executiv APDT Timiș va prezenta proiectele Turism rural și Banat Brunch.

Evenimentul va fi moderat de Diana Bogea, iar în cadrul acestuia vor mai interveni: Alex Muntean, ghid de turism, Breasla Ghizilor, pe tema turismului activ în Timiș, Ruxandra Adam, șef compartiment CJT – Timișoara Lifestyle, Corina Macri, președinte HORETIM – Industria ospitalității Timiș și măsuri de siguranță pentru turiști; Călin Ile, reprezentant RePatriot.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Banatul, promovat internațional

  1. Nu inteleg ce vreti sa promovati?Ca Timisoara a ajuns o halda de gunoi,unde te uiti numai pubele pline,cosuri de gunoi stradale unde mai sant arhipline Tot orasul numai transee lucrari incepute si nefinalizate,cladiri istorice din centru in general in tot orasul iti pica tencuiala de pe ele in cap.Na ce mai ramine de promovat????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *