Bănăţeanca Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, implicată într-un mega-scandal la Bruxelles

Scandal-monstru la Bruxelles, după ce, în Parlamentul European, s-a votat o rezoluție cu privire la ceea ce ar putea conduce la adoptarea unor măsuri drastice privind decarbonizarea. Declarația parlamentarilor europeni prevede, printre altele, eliminarea treptată a emisiilor de gaze ale centralelor pe bază de cărbune și va reprezenta un punct de vedere în fața reuniunii din luna decembrie a Acordului Internațional de la Paris.

Europarlamentari români din toate grupurile politice, adică Socialiștii, Popularii și ALDE, “au dat dovadă de servilism total faţă de UE şi iresponsabilitate faţă de propria ţară, votând cu ambele mâini desfiinţarea centralelor care funcţionează pe cărbune”, scrie ecopolitic.ro.

Social-democrații Daciana Sârbu, Viorica Dăncilă, Doru Frunzulică, Ioan Mircea Paşcu, Emilian Pavel, Dan Nica, Claudiu Tănăsescu, Claudia Ţapardel și Victor Negrescu ar fi votat măsurile care vizează centralele pe bază de cărbune. La fel, liberalii Renate Weber și Mircea Diaconu, dar și cei afiliați PPE, Daniel Buda, Marian Jean Marinescu, Siegfried Mureşan, Cristian Preda, Theodor Stolojan și Iuliu Winkler.

Daciana, în dezacord cu Victor

Așadar, inclusiv soția premierului Victor Ponta, eurodeputatul PSD Dacian Sârbu, ar fi votat pentru această măsură propusă de Uniunea Europeană și asta în condițiile în care premierul a militat deseori pentru mineritul pe cărbune, pe motiv că e sursa de energie necesară țării noastre. Chiar Ponta a susținut că Uniunea Europeană nu iubeşte energia pe cărbune, pentru că este produsă doar ȋn România şi ȋn Polonia, iar cei din UE acceptau energia când era produsă de Germania. Premierul consideră că dacă nu era CE Oltenia ȋn această vară, ţara noastră rămânea ȋn beznă.

Continuarea pe jurnalistii.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bănăţeanca Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, implicată într-un mega-scandal la Bruxelles

Lasă un răspuns