Banat Brunch se încheie, anul acesta, cu un eveniment gastronomic la Coșteiu de Sus

Banat Brunch se încheie, anul acesta, cu un eveniment gastronomic la Coșteiu de Sus

Banat Brunch se încheie, anul acesta, cu un eveniment gastronomic la Coșteiu de Sus.

Ultimul eveniment cultural gastronomic al anului din seria Banat Brunch va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Coșteiu de Sus. Tanti Emilia îi așteaptă pe turiști cu o gamă variată de mâncăruri tradiționale.

Participanții vor avea parte și de mai multe surprize, spune Damaris Sivu, de la Infocentrul turistic Margina.

CITEȘTE ȘI: O nouă conductă de gaze naturale în județul Timiș 

“Ne reîntoarcem în gospodăria lui tanti Emilia Popa, primul producător local care a deschis, de fapt, și toată povestea brunch-ului în zona de vest a noastră. Prima dată, acum trei ani de zile la ea acasă s-a deschis acest eveniment. Sâmbătă va fi o zi plină de activități, de la plimbări cu căruța la plimbări cu bicicletele, drumeție prin pădure. Vom avea din nou alături de noi Ansamblul Junii Timișului. La fiecare eveniment am încercat să nu avem aceleași preparate și să avem diferite sortimente de mâncare. Încercăm de fiecare dată să-i surprindem pe cei care vin și revin la noi la evenimente”, spune Damaris Sivu.

Proiectul Banat Brunch, început în urmă cu doi ani în vestul țării, își propune dezvoltarea și promovarea turismului rural, a tradițiilor și culturii bănățene prin intermediul gastronomiei.

Înscrieri pentru evenimentul de sâmbătă, de la Coștei, se pot face pe site-ul eat-local.ro, la numărul de telefon 0723.124.952, la adresa de e-mail  [email protected] sau direct la gazda evenimentului, în ziua brunch-ului.

 

radiotimisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *