Bălţi la Pasajul Popa Şapcă. Video

La Pasajul Popa Şapcă timişorenii s-ar putea confrunta cu aceleaşi probleme din trecut, chiar şi după reabilitarea acestuia.

Cu toate că primarul Nicolae Robu a afirmat că pasajul nu va mai fi inundat la orice ploaie, iată că ninsoarea de astăzi scoate la iveală posibile probleme, după cum se vede în filmare.

S-ar putea ca Pasajul Popa Şapcă să „concureze” în continuare cu cel de pe Gheorghe Lazăr şi cu cel din Piaţa 700, care se inundă la aproape orice ploaie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Bălţi la Pasajul Popa Şapcă. Video

  1. Nu este nici o noutate si peretii vor necesita revopsirea permanenta datorita solutiei idioate de constructie idem ca cea de la Michelangelo. Dupa montarea armaturii si turnarea betonului nu a fost realizata nici o hidroizolatie, pe partea exterioara pamantul sta direct pe zidurile de sprijin! Robu si constructorul sa scoata bani din buzunar pentru remedierea problemelor!

    1. Primăria a fost cea care a redactat caietul de sarcini. Primarul se dădea de ceasul morții filmând minunea de pasaj și apoi tot el se lauda prin ziare și Facebook ce tare e dansul. Pai iată ca nu e așa ager la minte precum se tine.
      Mai mult, adâncirea nu e o soluție pentru ca apa acumulata ar fi mai adânca.
      E doar un artificiu de anul nou care fâsâie jalnic.

Lasă un răspuns