Avocatul Alexandru Mușătoiu – locul 1 în clasamentul serviciilor juridice din Timiș

Avocatul Alexandru Mușătoiu – locul 1 în clasamentul serviciilor juridice din Timiș

Cabinetul de avocatură Alexandru Mușătoiu a obținur locul 1 în topul celor mai bune companii care oferă servicii juridice în județul Timiș și în 2023, potrivit Șoimii Legii.

Casa de avocatură a primit aceeași distincție în anii 2020, 2021 și 2022. De asemenea, cabinetul de avocatură este desemnat laureat Firma de Aur pentru 2023 la nivel național.

Șoimii Legii și Firma de Aur sunt agenții de ranking care selectează și premiază companiile lidere în domeniul lor de activitate, atestând calitatea serviciilor oferite de aceste companii. În plus, Șoimii Legii întocmește un clasament anual al celor mai bune 3 companii, oferind distincțiile Gold, Silver și Bronze pentru cele mai înalte stardarde de calitate.

Casa de avocatură Alexandru Mușătoiu a obținut locul 1 și distincția Gold pentru 4 ani consecutiv.

Cu o prezență de peste 18 ani pe piața avocaturii din România, Casa de avocatură acoperă domenii vaste de Drept, printre care: Imobiliare, Drept fiscal și Comercial, Insolvență, Drept administrativ sau Dreptul familiei.

Avocatul Alexandru Mușătoiu – locul 1 în clasamentul serviciilor juridice din Timiș

„Sigur că ne mândrim cu aceste premii, ele reprezintă o confirmare a calității serviciilor pe care le oferim și o încununare a eforturilor noastre de peste ani. Cu toate acestea, sincer vă spun că ne-am putea lipsi oricând de ele. Pentru noi clientul e reperul principal. Mulțumirea și bucuria clientului reprezintă adevărata recompensă. Lucrăm cu oameni și pentru oameni. Degeaba ai fi desemnat medicul erou al anului în reviste de specialitate când pacienții tăi se plâng constant de tine. Cam așa e și aici. Finalmente nu te validează agențiile de ranking, ci clienții care te recomandă altor prieteni și cunoștințe, în timp ce rămân ei înșiși clienții tăi peste ani”, precizează avocatul Alexandru Mușătoiu, fondator și coordonator al Casei de avocatură.

Întrebat cu privire la aria principală de lucru a Casei de avocatură, acesta a răspuns:

„Îmi este foarte greu să vă indic un obiect principal al activității noastre. Oferim servicii juridice profesioniste și încercăm constant să acoperim toate domeniile în care clienții noștri au nevoie de noi. Pentru că despre ei este vorba, despre clienții noștri și nevoile lor. Lucrăm deopotrivă cu persoane fizice, societăți comerciale și instituții publice. Sigur că unii avocați excelează în unele domenii în detrimentul altora. Aici intervine leadership-ul de a pune în evidență avocatul potrivit pe domeniul care-l avantajează și a-l desemna clientului potrivit. Nu e ușor. Dar niciodată nu mi-am dorit ceva ușor, ci complex și provocator. Iar avocatura serioasă furnizează din plin aceste elemente. Ca să revin, nu vă pot da un răspuns general valabil pentru o arie de practică principală, uneori vin dintr-odată o sumedenie de litigii pe domeniul imobiliar, alteori litigii fiscale, conflicte de muncă sau chiar litigii penale în ultimul timp, dar, ca reper, majoritatea activității noastre are loc în aria Dreptului civil și comercial.”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *