Avertizare pentru românii care pleacă în concediu! Vânzări de viniete false pe site-uri pirat

Avertizare pentru românii care pleacă în concediu! Vânzări de viniete false pe site-uri pirat

Avertizare pentru românii care pleacă în concediu! Vânzări de viniete false pe site-uri pirat

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Slovenia că DARS – Compania Naţională a Drumurilor avertizează în legătură cu vânzarea e-vinietelor false pe site-uri neautorizate.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în Poliția Locală Timișoara. Sentința care schimbă totul: Dorel Cojan trebuie reinstalat în funcția de șef

Autoritățile informează conducătorii auto că pot procura viniete (vignette) on-line, exclusiv de pe pagina de internet: http://evinjeta.dars.si/selfcare/en.

Reprezentanții DARS precizează că site-urile pirat care oferă spre vânzare viniete false percep comisioane foarte mari, iar utilizatorii sunt amendați.

Viniete false pentru Slovenia

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Ljubljana: +38615057335, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Slovenia: +38640980068.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://www.mae.ro/romanian-missions/3229#838, http//ljubljana.mae.ro, www.meteoalarm.org, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *