Aventurile lui Tiki în Valea Iubirii

Mâine seară, la ora 18, în incinta Art- Hoc (Piața Unirii nr 6, etaj I), timişorenii sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, la lansarea unei cărţi de poveşti întru totul speciale. Este vorba despre volumul intitulat „Aventurile în Valea Iubirii – Ursulețul Tiki și căciulița roșie„, care marchează deubutul literar al autoarei Daniela Ștefănescu.

Din momentul în care aceasta a devenit mamă, a fost inspirată de micuții ei să creeze personajul Tiki, împreună cu care a scris 13 povești educative, prin care îi ajută pe micuţii ei să deslușească și să își asume valorile morale, făcând mereu o paralelă între faptele bune și cele rele. Mai mult decât atât, tânăra scriitoare a realizat şi ilustraţiile cărţii, în scurtele minute libere ale vieţii ei de mamă cu normă întreagă.

Cei care vor să-l cunoască pe simpaticul ursuleţ alb cu fes roşu, să se plimbe alături de el prin Valea Iubirii, să-i întâlnească pe prietenii lui, Jderul bătăuş, Bursucul supărat, Balena Oaka şi pe mulţi, mulţi alţii sunt bineveniţi la Art-Hoc. Părinţii vor avea, în acelaşi context, prilejul de a afla prin ce metode practice și terapeutice și cu câtă naturalețe este el capabil să îi îndrume pe copii să fie mai buni şi mai ascultători.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns