Avem rezultatele repartizării computerizate la liceu. Lista completă a candidaților

evaluare2

Astăzi s-au dat publicității rezultatele admiterii comuterizate în licee. După susținerea celor două probe, la matematică și română, cărora li s-au adăugat acolo unde era cazul limba maternă sau probele practice pentru vocaționale, elevii au completat broșurile special întocmite. În funcție de media obținută, care se calculează printr-o formulă mai complexă, în care întră și media generală a anilor de gimnaziu, ei au ales liceele la care și-ar fi dorit să ajungă.

CITEȘTE ȘI: Bani pentru școală și capelă, la Buziaș

Astăzi au primit rezultatele. Lista poate fi consultată pe site-ul dedicat evaluării naționale, AICI

Rezultatele repartizării computerizate se afișează și la liceele la care au fost admişi candidații. În acelaşi timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afişate listele cu locurile neocupate în liceele de stat din județ.

Dacă pentru marea majoritate a elevilor și părinților emoțiile se termină aici, mai urmează o etapă birocratică foarte importantă, conform calendarului de admitere 2019 – cererea de înscriere la liceu.

Astfel, după ce elevii au aflat la ce liceu au intrat, în urma repartizarii computerizate pentru admiterea la licee 2019, urmează – obligatoriu! – etapa înscrierii la liceul respectiv.

Atenție, în lipsa acestui demers în perioada stabilită, elevul pierde locul afișat la repartizarea computerizată din 12 iulie!

Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 15 şi 18 iulie 2019.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *