Avem opțiunea lui Alin Nica privind șefia PNL. Iată mesajul

Avem opțiunea lui Alin Nica privind șefia PNL. Iată mesajul

Alin Nica și-a făcut publică opțiunea pentru alegerile de la nivel național din PNL. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, președintele interimar al PNL Timiș se arată dezamăgit de Ludovic Orban, ceea ce înseamnă că nu îl va susține la șefia partidului.

Iată mesajul lui Nica: ”M-am înscris în PNL pentru valorile pe care a fost întemeiat și am rămas pentru oamenii cu care am lucrat și pentru rezultatele frumoase ale muncii noastre.

După ani de zile în care activitatea PNL Timiș a fost umbrită de derapajele unor lideri locali, în prima săptămână în care am ajuns să conduc filiala județeană, am început curățenia în interiorul organizației. Reacțiile ostile si virulente nu au întârziat să apară, iar micile găști de interese au început să vocifereze în surdină.

Poate a fost o surpriză pentru unii că sunt hotărât să reconstruiesc pe bune și nu accept combinații. Cu Bucureștiul am avut o relație neutră pentru că sunt de părere că omul sfințește locul: ne-am descurcat singuri aici, fără lumină din capitală.

Pot spune că lucrurile erau pe un făgaș al normalității atunci când alegerile interne pentru PNL Timișoara s-au transformat în scena unei manifestări de forță (fizică). În sală au fost instigate să intre aproximativ 200 de persoane fără drept de vot dar cu o mare dorință să se impună.

Entuziaștii fără drept de vot au furat buletinele și ștampilele, inclusiv pe cea cu numele meu și au ocupat sala după ce am anunțat amânarea alegerilor. În incinta Filarmonicii au rămas să „voteze” persoane despre care nu știam nici măcar dacă au calitatea de membri PNL.

Culmea absurdului a fost atinsă când Adrian Oros, apropiatul lui Orban și chiar însuși Orban au încurajat continuarea simulacrului de alegeri, cu 300 de persoane în sală, dintre care cine știe câți erau veniți din alte localități sau chiar din afara partidului. La alegeri ar fi trebuit să voteze 914 de membri legitimi, cuprinși într-un convocator și validați prin procedurile premergătoare.

Îmi cer scuze membrilor PNL, simpatizanților PNL și orașului Timișoara pentru spectacolul la care au fost martori, deși nici eu și nici echipa mea nu am cauzat așa ceva.

Nu am anticipat o confruntare fizică și am semnat contract cu o firmă de pază doar pentru asigurarea fluxului la intrare și pentru respectarea normelor de prevenire a răspândirii Covid-19.

Nici prin cap nu mi-a trecut că, într-o țară democratică, în orașul Revoluției, 200 de oameni pot forța ușile și pot prelua nelegitim o conferință de alegeri.

CITEŞTE ŞI: ”Cine m-a făcut om mare… ”

Evenimentul de la Filarmonica Timișoara va rămâne o pată neagră pe obrazul PNL. La fel ca recentele alegeri PNL de la Vaslui sau de la Pitești. În doar o săptămână, cu implicarea unor oameni de care mă dezic total, alegerile interne PNL s-au transformat într-o serie de bâlciuri violente.

Iar pentru că setea de putere personală nu poate justifica vreodată distrugerea unui partid, spun cu părere de rău că, după ziua de sâmbătă, Ludovic Orban nu mai este președintele meu PNL”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Avem opțiunea lui Alin Nica privind șefia PNL. Iată mesajul

  1. Alin NICA e un fâs în politica timișeană. Ce caută acest om la vîrful PNL, la vîrful Consiliului județean Timiș?
    Acum o saptamână -două a organizat concursul de director general la DGASPC fără să se anunțe public acest lucru. Toti cei 4 candidați au fost ”căzuți” pe motiv că nu au indeplinit punctajul necesar. De știut, stim cum funcționează această organizare de concursuri -cu aranjamente, dar care să fie pe placul celor de la centru, implicit a celor locali. Asadar, cei 4 nu au promovat examenul si vor organiza din nou concurs doar pentru a intra omul lui Nica si, binențeles, să se termine cu alegerile interne din PNL.
    Nica este un infatuat fără scrupule care aranjează concursuri după bunul plac al său.

Lasă un răspuns