Avem numele prefectului de Timiș: Zoltan Nemeth, fostul avocat al lui Răzvan Nedelcu, patronul „Îngerilor galbeni”

USR Timiș a decis cine va fi noul prefect al județului. Conform unor surse din interior, după o competiție internă în care au fost înscriși trei candidați, useriștii (potrivit înțelegerilor politice, ei nominalizeză prefectul) s-au oprit asupra lui Zoltan Nemeth, avocat de profesie, care va deveni, astfel, reprezentantul guvernului în teritoriu.

El nu poate ocupa însă postul atât timp cât Liliana Oneț, încă prefect în funcție, se află în concediu medical.

Zoltan Nemeth și Cristian Moș, președintele USR Timiș, au sărbătorit numirea, aseară, la o celebră terasă din Timișoara.

Cine este Zoltan Nemeth

Pentru cine nu ştie, Zoltan Nemeth este fostul avocat al patronului firmei <<Îngerii Galbeni>>, Răzvan Nedelcu, până în urmă cu vreo doi-trei ani, unul dintre cele mai detestate personaje din Timișoara. Înainte de fi aruncat, în sfârșit, în închisoare, Nedelcu și angajații săi sechestrau mașinile oamenilor prin diverse parcări, sub pretextul că încălcau proprietatea privată, și le eliberau doar contra unor sume obscen de mari.

CITEŞTE ŞI: Fostul avocat al „Îngerilor Galbeni”, coșmarul multor timișoreni, candidat la un loc de deputat, a fost implicat într-un scandal cu câteva zile înainte de alegeri

La unul dintre incidentele produse în parcarea de la Melinda Instal am fost și noi prezenți, atunci întâlnindu-l pentru prima oară pe domnul avocat Zoltan Nemeth. Domnul Nemeth îi adusese clientului său, Răzvan Nedelcu, copiile unor sentințe judecătorești cu care acesta din urmă își demonstra dreptul de a sechestra mașinile timișorenilor.

În final, Răzvan Nedelcu a fost găsit vinovat şi condamnat la 16 ani de închisoare.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Avem numele prefectului de Timiș: Zoltan Nemeth, fostul avocat al lui Răzvan Nedelcu, patronul „Îngerilor galbeni”

  1. Bravos ! Din ce in ce mai bine !! Specialistii din USR….ma unfla rasul ! Mafia din USR , mai degraba ! Si asta o spune un antipsd-ist !

Lasă un răspuns