Avarie. Mai multe străzi dintr-o localitate din Banat au fost inundate

Avarie. Mai multe străzi dintr-o localitate din Banat au fost inundate

Avarie. Mai multe străzi dintr-o localitate din Banat au fost inundate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” a fost notificat, în marți seară, cu privire la producerea unei inundații în localitatea Văliug, în urma unei avarii la o conductă de aducțiune, parte a sistemului hidroenergetic din zonă, scrie resita.ro.

Alerta cu privire la inundarea mai multor străzi din Văliug, urmare a unei avarii produse la o conductă de aducțiune ce face parte din sistemul hidroenergetic din zona Semenic, a fost dată dată printr-un apel la 112.

CITEȘTE ȘI: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul românilor. Tradiţii şi superstiţii

De urgență au fost mobilizate forțele de intervenție de la nivelul localității, iar de la Detașamentul de Pompieri Reșița au fost alocate o autospecială de intervenție și patru motopompe pentru a acționa în sprijinul populației.

„Potrivit localnicilor, apa a refulat în zona unui podeț care s-a colmatat. Din primele evaluări rezultă că nivelul apei pe stradă nu este mare. S-a acționat pentru decolmatarea scurgerilor.

Reprezentanții operatorului care administrează sistemul hidroenergetic din zona Semenic au confirmat că alimentarea cu apă a fost oprită și nu mai există riscuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”, Anca Balint.

Aceasta a mai precizat că la nivelul Primăriei Văliug se efectuează o evaluare a pagubelor produse.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *