Avarie la rețeaua Colterm, consumatori fără apă caldă

E avarie! Mii de locuitori ai Timișoarei rămân, luni, fără apă caldă și încălzire

Avarie la rețeaua Colterm, consumatori fără apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de vineri, 20.10.2023, de la ora 9ºº la ora 15ºº, la punctul termic 17A. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud, în total un număr de 23 de branșamente.

Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 3, planificate tot pentru ziua de vineri, 20.10.2023, între orele 09ºº – 17ºº, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor în perimetrul punctul termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Victoriei, Piatra Craiului, Dr. N. Paulescu.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezire ei. Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, a comunicat Colterm.

CITEȘTE ȘI: Noi străzi închise circulației la Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Avarie la rețeaua Colterm, consumatori fără apă caldă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *