Avântul Periam, campioană judeţeană pe semicerc. Foto

Avântul Periam, campioană judeţeană pe semicerc. Foto

Avântul Periam, campioană judeţeană pe semicerc. Sala de sport din Giarmata a găzduit, recent, finalele din cadrul Campionatului Judeţean Timiş de handbal masculin. Gazda CSC Millenium s-a impus în meciul pentru locul al treilea, învingând-o pe LPS „Banatul” Timişoara.

Un joc de excepţie a oferit finala mare a întrecerii. Avântul Periam, lider încă de la începutul campionatului, a câştigat partida şi totodată titlul de campioană judeţeană la loviturile de departajare în faţa grupării HC Giroc, scorul fiind egal la finalul timpului regulamentar.

Aşadar, după disputarea finalelor, clasamentul a fost următorul: 1. Avântul Periam, 2. HC Giroc, 3. CSC Millenium Giarmata, 4. LPS „Banatul” Timişoara.

„Asociaţia Judeţeană de Handbal Timiş şi CJA Timiş felicită câştigătorii şi le doresc tuturor un viitor campionat cu succese Felicitări tuturor celor prezenţi la Final Four! Felicitări echipelor pentru tot parcursul avut în toată perioada campionatului. Mulţumim Primăriei comunei Giarmata pentru găzduirea celor două faze Final Four, atât la feminin, cât şi la masculin”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Judeţene de Handbal Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *