Avantajele aspiratoarelor verticale

Avantajele aspiratoarelor verticale

Avantajele aspiratoarelor verticale. Dacă locuiești într-un apartament mic, citește mai departe, pentru că această postare s-ar putea să te intereseze. Știm cu toții că, într-o casă mică, fiecare metru pătrat contează; vrem să profităm la maximum de fiecare colț al casei, pentru a ne putea depozita bunurile. În zilele noastre, există pe piață multe piese de mobilier funcționale care valorifică la maximum un colț nefolosit sau care pot fi ușor de depozitat.

Dacă intrăm în lumea electrocasnicelor, putem găsi și modele care sunt perfecte pentru apartamentele mici. Astăzi ne vom uita la unul dintre ele, un aparat mic, ideal pentru o casă de doar câțiva metri: aspiratorul vertical! Evident, este un avantaj pentru casele de dimensiuni mici, dar asta nu înseamnă că nu este util în absolut orice tip de casă.

Care sunt principalele lor avantaje?

Aspiratorul vertical este un aparat doi în unu: funcționează ca aspirator fără sac și ca aspirator de mână. Principalul avantaj al acestui tip de aspirator este că ocupă puțin spațiu și este foarte ușor, fiind perfect pentru apartamente sau case mici. Este vertical, compact, iar mânerul său este de obicei pliabil, astfel încât poate fi depozitat cu ușurință în orice colț al casei.

Fără îndoială, cea mai apreciată caracteristică a aspiratoarelor verticale este ergonomia acestora. Deoarece sunt în poziție verticală, nu este nevoie să vă aplecați. Acestea au un unghi de lucru larg, atât pe orizontală, cât și pe verticală, astfel încât se deplasează ușor și agil, folosind o singură mână. Acestea se pot întinde pentru a avea acces la murdăria care se formează sub paturi sau sub mobilierul jos. Și pentru că, de obicei, nu cântăresc mai mult de trei kilograme, sunt ușor de transportat.

Cum funcționează un aspirator vertical?

Să continuăm cu avantajele! Aceste aspiratoare sunt complet portabile. Acestea funcționează fără cabluri, cu baterii reîncărcabile, ceea ce ne asigură că putem aspira chiar și în locuri unde de obicei nu există prize, cum ar fi scările sau palierele. După ce au terminat de curățat, acestea pot fi depozitate conectate la baza de încărcare. Astfel, acestea sunt mereu la îndemână și gata de utilizare, nu există lenea de a le folosi în orice moment, curățenia este mai frecventă, iar casa noastră este mereu curată.

Tehnologia aspiratoarelor verticale este similară cu cea a aspiratoarelor fără sac. Circulația aerului în interiorul aspiratorului face ca particulele grele de praf, părul și firele libere etc. să fie împinse împotriva peretelui exterior al rezervorului și reținute în interior. Acest recipient este ușor de dezasamblat și de curățat. Particulele mai mici care ar fi putut scăpa de acest prim nivel de filtrare sunt prinse în microfiltre, astfel încât aerul expulzat să fie curat.

Aspirator vertical Philips – idei

Bateriile variază de obicei între 9 și 18 wați. Alegerea celui mai bun aspirator va depinde de durata de funcționare de care aveți nevoie pentru casa dvs. În general, cu cât suprafața este mai mare, cu atât timpul de funcționare trebuie să fie mai lung. Casele cu covoare vor necesita mai mult timp decât cele cu podele din parchet sau gresie. Tipul de murdărie generat în casele cu animale de companie necesită, de asemenea, un efort mai mare de aspirare. O caracteristică interesantă este indicatorul nivelului de încărcare care ne permite să vedem dacă aspiratorul a fost încărcat și să estimăm cât timp mai avem la dispoziție.

Un aspirator vertical, datorită designului său ergonomic, vă permite să uitați de măturatul manual. De fapt, este alegerea ideală pentru a lăsa parchetul, gresia sau mocheta imaculată într-o clipă. Iar dacă este un model 2 în 1 cu filtre HEPA, cu atât mai mult. De ce? De asemenea, va îndepărta praful, părul de animale de companie și murdăria generală de pe mese, ferestre și canapele – chiar și de pe tapițeria mașinii, dacă este fără fir sau are un adaptor!

Toate aceste virtuți sunt reunite de un aspirator vertical Philips SpeedPro, de exemplu, un aspirator vertical cu o autonomie mare și care încorporează o lumină LED pentru a vedea praful și murdăria.

Aspiratorul vertical fără fir SpeedPro asigură o curățare rapidă și precisă datorită periei sale de aspirare la 180º, care adună murdăria chiar și în cele mai dificile zone, cum ar fi în colțuri sau în jurul mobilierului. Caracteristicile sale includ o durată de funcționare de 30 de minute și două setări de viteză.

Fier de călcat vertical – idei

De asemenea, încorporează o lumină LED practică pentru a vedea praful și murdăria ascunsă, în timp ce designul recipientului său permite golirea acestuia fără a crea nori de praf. Acesta include accesorii, cum ar fi un adaptor de alimentare, o duză îngustă, o perie integrată și o bază de montare pe perete.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *