Avalanşă de amenzi pe Strada Liniștei

amenzi 2

După ani mulți de liniște, cel puțin din partea autorităților locale, una dintre cele mai circulate străzi din zona de nord a Timișoarei, care se numește… Liniștei, a fost vizitată, joi dimineață, de oamenii legii.

Aceștia au verificat modul în care sunt parcate mașinile, multe dintre ele fiind urcate pe trotuarele înguste, obstrucționând astfel accesul pietonilor. Această practică e mai veche, lipsa locurilor de parcare fiind principala cauză care îi determină pe șoferi să procedeze în acest mod.

O altă problemă constatată în zona respectivă vizează viteza de deplasare a autoturismelor. Deși pe stradă este interzisă circulația cu o viteză mai mare de 30 de kilometri la oră din cauza dimensiunii reduse, vizibilității dificile și a traiectoriei în zig-zag, foarte puțini șoferi respectă această indicație, motivați poate și de faptul că nu e nimeni prin preajmă care să-i sancționeze.

Foto: Info Trafic Jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Avalanşă de amenzi pe Strada Liniștei

 1. Sa vina pe Ion Creanga unde stau taxi-paristii ! Sunt vreo sase masini parcate pina-n intersectia cu Ion Ionescu de la Brad ! Pe Strada Perlei dimineata canf merg copii la scoala gen 7 trotuarele sunt blocate de masini parcate; e periculos pentru cei mici caci circul pe drum printre masini ! Pe cei din conducerea scolii nu-i inetereseaza la ce pericole sunt expusi micutii ! Sa dea politaii o tura dimineata aproape de ora 8 si pe le prinz cand pleaca in cursa taxi-par-isti ! Tzunamii de amenzi pot sa dea !

 2. Nu va plangeti, tovarasi, nu veniiti cu justificari. Asteptam solutii – concret, ce ar fi de facut? Masina vrem toti, daca e posibil chiar doua, dar loc de parcare nu este, pentru ca orasul nu a fost conceput pentru multimea de masini cu care suntem confruntati actualmente. Asa ca, vrand, nevrand, le parcam pe unde putem, si daca cineva considera ca (virgula) conducerea unei scoli ar trebui sa se simta responsabila pentru ceea ce se petrece pe trotuare, apoi sa ne fie cu iertare. Nu zic ca e bine asa cum e, dar zic ca nu merge altfel. Nici acum si nici in urmatorii 25 de ani.

 3. Eu cred ca toti cetatenii care stau la bloc , dar mai ales cei care au cumparat un apartament printr un credit imobiliar pe cel putin 30 de ani , trebuie sa spere ca pina achita toate ratele , vor aparea si parcarile si cei care vin seara si nu au unde parca masina si o parcheaza la distanta mare de casa au o singura solutie .

 4. strLINISTEI ARE AMBELE TROTUARE FOARTE LATE PLUS PLUS IN FATA UNOR BLOCURI MAI SUNT SI SPATII VERZI AICI TREBUIE REAZUSTAT PLUS INSPATELE A DOUA BLOCURI CINEVA SI-A REVENDICAT TEREN ,PE CARE L-A VINDUT IMEDIAT CUMPARATORUL CERAND DE LA PRIMARIE ALT TEREN DAR NU I S-A APROBAT DATI-NE O SOLUTIE UNDE SA PARCAM ?!

  1. Cine sa le ajusteze?Primarul?El e prins in alte ocupatii de furat si mancat rahat pentru interesul lui.Consilierii?Secretarii?Ei sunt in concedii ca primesc de 4 ori pe an prime de vacanta (chiar daca prin lege e interzis acordarea primelor)de la 7000 de lei in plus.Cand sunt ma munca sunt ocupati cu pupatul dosului mascariciului.Haos si debandare in oras.Totul in functie de interese.Poate face Cristestii CA AU ACAPARAT 99% DIN Timisoara cu mamica lor.Dormiti in continuare stimati concetateni.Noapte buna.Gardienii publici au pus monopol si pe creierul vostru.

 5. STRADALINISTEI A DEVENIT SUPRAAGLOMERATA DE CAND A FOST CONSTRUIT CARTIERUL DUMBRAVITA MAZORITATEA AUTOTURISMELOR CIRCULAND PE ACEASTA STRADA TRANSFORMATI-O IN SENS UNIC ,EXPERIMENTAL! PLUS TERENURI IN SPATELE BLOCURILOR UNELE TERENURI AU FOST INCHIRIATE UNORA PENTRU CONSTRUCCTIA GARAZELOR CARE OCUPA MULT SPATIU,COPII NUMAI AU LOC DE JOACA ,REZOLVATI PROBLEMA ACEASTA STIMATI EDILI !

  1. IN FATA PRIMARIEI AR TREBUI PARCATE TOATE MASINILE CARE NU AU LOC IN PARCARILE AMENAJATE DE MASCARICIUL ORASULUI.Ma intreb cand vom lua aceasta initiativa?

 6. foarte bine va face, nu ati lasat loc deloc pe trotuar pentru un cariucior. Eu nu chemam politia, treceam cu cuiul peste toate masinile de acolo. Plm de retardati, ati parca in casa daca ati putea. Niste jeguri de cotete.

  1. Tu esti mai retardat decat jumatate din populatia globului.Nu ai noroc sa intalnesc unul ca tine ca iti bat cuiele in cap cu pumnul.fmm.

 7. Articolul de nai sus este pe jumatate adevarat.Strada fiin foarte lunga incepan din cal aradului pana pe lipovei unde iti parkezi masina ?Culmea este ca trotuare sunt foarte late mai ales cel ce pleaca din calea aradului care are o latime cat jumatate de sosea !Strada nu are indicatoare cu viteza redusa ,Sunt doua traversari de pietoni abi vizibile Dupa fiecare ploaie la fiecare colt destrada se formeaza balti care persista cateva zile ceea ce dovedeste ca acolo na calcat de curand picior de un edil al primariei Cine a scris aceasta reclamatie a scriso din invidie ca nu poseda masina sau nu poate coduce ,cum de nu-l deranzeaza baltile la fiecare colt de strada Pe terenul primariei sunt onstruite o gramada de garaze inchiriate demolati cateva din ele si construiti garaze supraetazate ;daca nu sunt bani pur si simplu demolati ,imediat or apare si locuri de joaca Sau transformati-o cu sens unic deoarece a mai fost o perioada .Cel mai ine ar fi sa vina o echipa de specialsti nu niste tineri care saracii vai de ei .si sa gaseasca o solutie ;CUM VOR DUCE COPII LA GRADINITE ,SCOLI PARINTI CU SERVICI UNDE VOR TINE MASINI PARCATE ?

 8. AM SCRIS UN COMENTARIU FOARTE CIVILIZAT NEJIGNIND PE NIMENI DAR POMENIND LUCRURI ADEVARATE MI-A FOST STERS COMENTARIU .Am scris ca articolul este pe jumatate adevarat pentru ca trotuare nu sunt foarte inguste din ccontra FOARTE LATE mai ales cel dinstanga care duce cal.aradului lipovei latimea cat jumatate de sosea!Mainile circula cu viteza mare Trcere de pietoni doar una cu toate castrad este ingusta suport montat pe sosea ptr a redcuce viteza nu mai exista Mai grav dupa fiecare ploaie se formeaza balti mari (aici reiese ca reclamatia nu -i scris de o mama cu carucior ,ci un individ invidios ori ca nu poseda masina sau varsta nu-i mai permite sa conduca )Operioada strada era cu sens unic ,de ce nu nercati experimental si atunci pe o parte a soselei se pot parca masini .Sau ceva mai dureros MOMENTAN LA MIJLOCUL STRAZII IN SPATELE A 2 BLOCURI S-AU DARAMAT GARAJE ,TEREN AFERENT FIIND REVENDICAT DUPA 25 ANI DE O PERSOANA FIZICA care o vinde alteia care cee comasarea terenului de la primarie dupa cum se aude a fost refuzata momentan se construeste o cladire )birour)2-3 etaze Asa se poate face si cu garaze de pe terenulprimariei si construit garaz supraetazat sau pur si simplu daramate ! Dar mai intai recomad deplasarea unei echipe de specialisti ai primariei sa constate pentru e vede clar ca pe strada Listei n-a calcat picio de vreun edil

Lasă un răspuns