Autoturism furat în Timiş. Şoferul lăsase cheile în contact. Principalii suspecţi, reţinuţi pe aeroportul din Craiova

Autoturism furat în Timiş. Şoferul lăsase cheile în contact. Principalii suspecţi, reţinuţi pe aeroportul din Craiova

Polițiștii municipiului Lugoj au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 19 și 26 de ani, bănuiți de furtul unui autoturism din Lugoj. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În noaptea de 7 spre 8 iulie 2022, în intervalul orar 00:00-09:45, cei doi bărbați ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat (cu cheile în contact) în fața unui imobil de pe strada A. Mocioni din Lugoj.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au fost identificați doi bărbați de 19 și 29 de ani, ambii din Băilești, județul Dolj, bănuiți de comiterea faptei.

CITEŞTE ŞI: 38 de grade la umbră, în Banat! Prognoza meteo pentru ultimele 2 săptămâni din iulie

La data de 17 iulie a.c., polițiștii lugojeni au pus în executare două mandate de aducere cu privire la cei doi bănuți, aceștia fiind depistați pe Aeroportul Internațional din Craiova în timp ce se pregăteau să părăsească țara. Autovehiculul a fost recuperat”, a transmis IPJ Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Autoturism furat în Timiş. Şoferul lăsase cheile în contact. Principalii suspecţi, reţinuţi pe aeroportul din Craiova

  1. Ar trebui să fie condamnat și proprietarul pentru instigare la furt ! Să lași mașina cu cheile în contact, chiar și în garaj, dar mai în stradă este instigare la furt pentru o anumită categorie de „bănățeni” că doar nu trăim în Islanda !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *