Autoturism distrus în Timiș. Proprietara susține că mașina i-a fost incendiată

auto incendiu

Georgeta Rus, fostă consilieră județeană la CJ Timiș, a avut parte, recent, de o surpriză neplăcută când și-a văzut mașina incendiată.

De profesie medic, femeia locuiește în Becicherecu Mic, acolo unde a avut loc nefericitul incident, despre care bănuiește că este opera unui cunoscut al cărui nume nu l-a divulgat însă.

”Mi-ai incendiat mașina! Te-ai ținut de cuvânt cu amenințările! Bravo! Ce tare ești! Atâta îți reușește și ție în viața asta: să distrugi mașini scumpe sub aburii drogurilor și alcoolului! În rest, faci umbră degeaba pământului!

Eu o să reușesc să mi-o înlocuiesc, în câteva zile o să vezi în fașa cabinetului altă mașină, mai frumoasă, mai nouă! Dar tu rămâi un neisprăvit, drogat, criminal!

Dumnezeu nu doarme, asta spune mereu înțeleptul meu tată! Criminalistica mai are nevoie de câteva detalii ca să se întregească concluzia finală și să dai socoteală de ce ai făcut! Nu are cum să te mai apere mămica și tăticul!

Orice persoană care îmi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta va fi răsplătită oficial și cu protecție și cu foarte mulți bani, astfel încât să trăiască liniștit trei generații!”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții ISU Timiș au declarat că incendiul a izbucnit de la un cablu electric.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu cinci subofițeri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *