Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat într-o vamă din Timiș

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat într-o vamă din Timiș

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, depistat într-o vamă din Timiș.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Moravița, județul Timiș, au descoperit un autoturism în valoare de  80.000 de lei, care era căutat de autorităţile din Italia.

Azi noapte, în jurul orei 01:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, conducând un autoturism marca Ford Fiesta, înmatriculat în Italia.

CITEȘTE ȘI: Semnal de alarmă tras de cardiologii de la Spitalul Clinic CF Timișoara. Număr crescut de pacienți cu ateroscleroză, principala cauză de producere a unui infarct miocardic

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 80.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră timișeni efectuează pentru stabilirea întregii activități infracționaleurmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *