Autostrada Lugoj-Deva creşte văzând cu ochii. Când ar putea fi deschisă

Deoarece vremea a fost bună în ultimele zile, antreprenorul de pe șantierul lotului 4 al autorstrăzii Lugoj-Deva a insistat pe lucrările de terasamente, dar, în același timp, s-au executat lucrări la suprastructura pasajelor (armarea plăcii de suprabetonare, montarea grinzilor etc.), scurgerea apelor, siguranța circulației (parapet și semnalizare verticală).

Totodată, continuă în ritm susținut lucrările de relocare a utilităților (Transelectrica și Enel). Antreprenorul are aproape 500 de persoane implicate în activitatea de pe șantier, precum și circa 200 de utilaje și echipamente, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

De asemenea, pe lotul 3, se lucrează la descărcarea Holdea la capacitate maximă. A fost finalizată infrastructura viitorului pasaj de la km 56+505, s-au montat și sudat grinzile metalice, s-au montat predalele, s-a făcut armarea în placa de suprabetonare și trotuare, iar în această săpătmână se preconizează că se va turna placa de suprabetonare.

Antreprenorul lucrează și la relocarea DN 68A, la rampele de acces și la viitorul sens giratoriu de la Holdea.

Reamintim că autostrada Lugoj-Deva a avut termenul inițial de finalizare în mai 2016, pentru ca acesta să fie împins ulterior în 2019. La ora actuală, cea mai realistă versiune pentru a circula de la Timișoara la Deva pe autostradă pare 2021.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns