Autostradă aeriană între regiunile istorice ale României

Tarom

Autostradă aeriană între regiunile istorice ale României! Două destinații vor fi introduse pe aeroportul din Timișoara de către compania Tarom: Iași și Cluj.

”După anunțul companiei Blue Air de a retrage aceste destinații din motive comerciale, administrația Aeroportului Timișoara a demarat discuții cu unele companii aeriene printre care și conducerea Tarom-ului, pentru preluarea acestor rute de la Timișoara spre și dinspre Iași și Cluj și eficientizarea acestora prin folosirea unor aeronave cu capacitate adaptată la cererea pieței.

Un rol determinant în deschiderea acestei rute cu operatorul aerian îl are concetățeanul nostru, Werner Wolf, în calitate de director general al Tarom, cu care în ultima perioadă am analizat diferite oportunități de zbor”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Cursele Tarom vor începe să opereze de la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de trei curse pe săptămână spre/dinspre Cluj și patru spre/dinspre Iași.

”În curând vom informa împreună cu reprezentanții Tarom și alte rute de zbor negociate, care sperăm că vor satisface nevoia de călătorie a concetățenilor din regiunea deservită de Aeroportul Timișoara”, a adăugat directorul Idolu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Autostradă aeriană între regiunile istorice ale României

  1. Ce titlu imbarligat… autostrada intre regiunile istorice…vezi Doamne… E vorba de transport de calatori, si CFR-ul face legatura intre regiuni, de cand lumea, ce are asta cu istoria…? Se pare ca doamna Gianina iar si-a stors creierii sa iasa un articol mai cat de cat…

Lasă un răspuns