Autorii apelurilor care anunțau prezența unor bombe în Timișoara, identificați de polițiști. Cine a sunat să spună că la un liceu și la mall sunt dispozitive explozive

Autorii apelurilor care anunțau prezența unor bombe în Timișoara, identificați de polițiști.

Două apeluri prin care se anunța prezența unor dispozitive explozive la Liceul Teologic Romano-Catolic Gerhardinum și, respectiv, la Iulius Mall, au pus pe jar autoritățile. Cei doi autori au fost identificați de polițiști.

“În urma verificărilor efectuate, cu privire la cele două alarme false cu bombă, polițiștii i-au depistat și sancționat contravențional pe cei doi apelanți, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

CITEȘTE ȘI: Virgil Popescu trimite românii cu facturile umflate să sune la ANRE: „Lupta cu furnizorii este inegală. Își bat joc de oameni”

Minorul care a apelat serviciul 112 și a sesizat existența unei bombe la un liceu din municipiul Timișoara a fost sancționat cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani, care a sesizat existența unei bombe la un complex comercial din Timișoara, a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 4.000 de lei”, se arată într-un comunicat la IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Vasile 12 ianuarie 2022
De ce nu le dați numele și fotografiile,  să-i  vadă toată comunitatea ?