Autocar în flăcări pe A1! A ars ca o torță: Zeci de români care se întorceau din Franța se aflau la bord

Un autocar care se întorcea din Franța, având 44 de pasageri la bord, a luat foc pe Autostrada A1. Incendiul a izbucnit la km 276, în vreme ce autocarul se deplasa pe sensul de mers Sebeș – Sibiu. Flăcările s-au manifestat violent, cuprinzând în scurt timp întreg autocarul. Nu au fost înregistrate victime, pasagerii reușind să se autoevacueze la timp.  Traficul în zonă a fost blocat pe un sens de mers timp de aproximativ o oră.

CITEȘTE ȘI: Trei fluxuri de vaccinare exclusiv pentru profesori, în Timiș

În jurul orei 5:00, pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Sibiului și Punctului de lucru Săliște au fost solicitați să intervină de urgență pe Autostrada A1, km 276 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta cca 44 de pasageri.

La fața locului s-au mobilizat prompt 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD. Când au ajuns la fața locului, pompierii au obervat că incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul.

Din primele informații, se pare că șoferul a observat fumul care ieșea de sub capota autocarului în timp ce mergea pe autostradă.

Din fericire, toți pasagerii au reușit să iasă la timp din autoturism. Timp de aproximativ o oră traficul de pe autostrada A1, a fost blocat pe un sens de mers.

Se pare că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit. O anchetă este în plină desfășurare pentru a se stabili cu certitudine care este motivul pentru care autocarul a luat foc.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns