Auto caută varianta optimă pentru continuarea activităţii

Una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului timişorean caută varianta optimă pentru a-şi continua activitatea.

Ajunsă în urmă cu câţiva ani în întrecerea municipală, corespunzătoare ultimului nivel valoric, al şaselea, Auto vrea să revină în „D”, de unde a coborât din cauza problemelor financiare şi a unui lot în care se regăseau puţini jucători crescuţi în curtea grupării din cartierul Freidorf.

Preşedintele de onoare, Radivoi Miatov, şi preşedintele în exerciţiu, Ilie Triţoiu, au pus bazele unei colaborări cu divizionara secundă Ripensia, centrul propriu de copii şi juniori ajungând în ograda fostei campioane a României.

„Suntem într-un impas în sensul în care ne adunăm greu pentru echipa de seniori şi evoluăm în Municipiu. Grupele noastre de copii sunt transferate la Ripensia, ne aflăm într-o colaborare de doi ani cu ei. Până la vară cred că vom găsi o soluţie, de colaborare sau de despărţire, astfel încât copiii să continue în condiţii mai bune, mai civilizate. Sunt sigur că împreună cu oamenii de mare valoare şi de mare caracter de la Ripensia vom găsi o soluţie comună în dezvoltarea bazei sportive şi a centrului de copii şi juniori. Vrem să găsim cea mai bună variantă pentru dezvoltarea centrului şi a bazei din zona Freidorf. Ne vom organiza din vară, ideal este ca în doi-trei ani să ajungem în Divizia D cu grupe de copii. Sunt mai multe probleme de rezolvat, toţi suntem alături de preşedintele Ilie Triţoiu. Noi, cei din vechea gardă, vrem să ne aşezăm pe ceva sănătos şi de durată. Trebuie găsită o soluţie de investiţie, sunt convins că Auto va trăi şi după mine”, ne-a declarat preşedintele de onoare al clubului din Freidorf, Radivoi Miatov.

Ca în fiecare sfârşit de an, mai mulţi componenţi ai generaţiilor vechi de la Auto şi-au dat întâlnire pentru a discuta despre trecut, prezent şi viitor.

Pentru a doua oară consecutiv, un alt motiv al banchetului l-a reprezentat sprijinul financiar acordat micuţului Matei, fiul fostului fostbalist Mihăiţă Hromei.

„Ne adunăm în fiecare sfârşit de an. De această dată a fost cu dublu interes, o întâlnire prietenească a generaţiilor lui Auto, cu foşti jucători ai clubului, dar şi o menire mai importantă, dorinţa de a fi alături de prietenul nostru Mişu Hromei, să-i ajutăm copilul aflat în suferinţă. Prin contribuţia financiară a fiecăruia, Matei este pe drumul cel bun şi suntem bucuroşi că suntem alături de el. El se va face bine, iar aceasta va fi cea mai mare realizare”, ne-a mai spus Radivoi Miatov.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns