Memorialul „Ştefan Heder şi Victor Alexandrescu”, la final

Timişenii şi-au luat partea leului la ediţia cu numărul şase a întrecerii memoriale Ştefan Heder & Victor Alexandrescu, organizată, recent, pe canalul Bega, de clubul local Nautic Banat.

Ei au cucerit 34 de medalii în probleme de kaiac, canoe indiană şi bărci dragon. Cei mai mulţi participanţi au provenit de la cluburile timişorene. Aradul şi Orşova au fost şi ele bine reprezentate.

CS Nautic Banat Timişoara, CSŞ 1 Timişoara, Timişul Şag, CSŞ Orşova, Voinţa Arad, CSM Arad, Gloria Arad, UTA, Dinamo Bucureşti şi Sportul Studenţesc sunt cele zece cluburi care şi-au trimis sportivi la concursul de pe Bega.

„Sunt mulţumită, a fost bine! Ne-am aflat la cea de-a şasea ediţie, acum avem experienţă”, ne-a declarat Codruţa Şofron, antrenor la CS Nautic Banat Timişoara.

Sportivii ei au fost prezenţi, recent, şi la regata de la Szeged, în Ungaria, la probele de kaiac, canoe şi bărci dragon.

Acolo au fost obţinute următoarele rezultate: locurile întâi şi patru la 200 de metri – bărci dragon 20+2, alături de sportivi din Arad, şi poziţia a patra la kaiac 1 cadeţi pe distanţa de 4.000 de metri prin Darius Zaharia.

„La această regată au participat peste cinci sute de sportivi de la categoriile de copii până la cele de master şi toţi au fost medaliaţi. În data 10 mai va începe Campionatul Naţional pentru juniori 1, 2 şi 3, la Piteşti, dar înainte, mai exact pe 7 mai, vom merge la Novi Sad la o competiţie între cluburi. Am mai fost la sârbi în urmă cu doi ani, nu şi anul trecut. Ambele sunt întreceri doar de kaiac-canoe”, ne-a mai spus Codruţa Şofron.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns