Au realizat o piață agroalimentară cum Timișoara încă nu are, dar nu se lasă…

piata Faget

După ce au realizat cu numai 28 de milioane de lei o piață agroalimentară nou-nouță, cum Timișoara încă nu are, autoritățile locale din orașul Făget și-au propus să continue în acest an această investiție importantă pentru întreaga zonă.

Dacă piața propriu-zisă și hala pentru produse din carne și lactate sunt o realitate, au rămas de executat spațiile comerciale din partea pieței vechi.

Acestea vor fi închiriate firmelor interesate, după ce vor fi finalizate, completând dotările existente din acest loc care, în ziua de târg, este deja cel mai animat din orașul timișean. Investiția este susținută din bugetul local.

Alte obiective pe care edilii și le-au propus să le realizeze în acest an se numără realizarea de parcări și intrânduri pe Calea Lugojului, unde reabilitarea carosabilului a fost finalizată, construirea unui teren sintetic pentru jocuri sportive cu nocturnă în zona Telep, a unei capele funerare în cimitirul ortodox.

Vor continua, de asemenea, pavarea aleilor pietonale pe străzi, 60 la sută dintre ele fiind deja finalizate. Tot în acest an vor mai fi realizate alte trei sensuri giratorii, care vor îmbunătăți circulația rutieră în oraș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns