Au răpit o fetiță în Franța și au fost prinși la Timișoara

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, au depistat o femeie de 38 de ani și un bărbat de 39 de ani , care erau urmăriți internațional de autoritățile din Franța, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

CITEȘTE ȘI: Sfârșit teribil pentru o femeie atacată pe stradă. Ucisă în drum spre serviciu. Video!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, în urma unor investigații, au depistat, în Timișoara, o femeie și un bărbat, de 38 și 39 de ani, urmăriți internațional.

Pe numele acestora, autorităţile judiciare franceze au emis două mandate de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, pe teritoriul Franței, constând în faptul ca la data de 09 august., femeia în vârstă de 38 de ani, în timp ce-și vizita fiica de un an si 5 luni la creșa din orașul Logelbach-wintzenheim, unde era plasata de către judecătorul pentru copii din Mulhouse, a luat-o în mod ilegal, aceasta fiind ajutata de către bărbatul de 39 de ani.

Copilul minor a fost depistat și predat DGASPC Timiș în vederea luării masurilor legale.

Cei în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Franța.

0 Comments

No Comment.