Au început reducerile de Black Friday. Se estimează încasări record, de peste 300 de milioane de euro

Black Friday

Suntem la un pas de cel mai spectaculos Black Friday din istoria comerţului românesc. Specialiştii estimează încasări de 300 de milioane de euro la ediţia din această lună. Unele magazine au lansat deja oferte speciale şi mizează pe creşterea substanţială a vânzărilor. Comisarii de la Protecţia Consumatorului avertizează însă că, în această perioadă, clienţii pot fi uşor păcăliţi prin reduceri false.

CITEȘTE ȘI: Oameni care sfidează vârsta. Neurologii americani studiază Super-Vârstnicii, persoane în vârstă, cu creierul tânăr

Startul a fost dat încă de acum o săptămână, iar specialiștii se așteaptă ca și în acest an telefoanele inteligente, tabletele, televizoarele de ultima generație să rămână în topul preferințelor.

Specialiștii estimează că peste 10 milioane de produse vor fi vândute în numai câteva zile. Iar încasările vor atinge un prag istoric.

Unii cosidera că Black Friday este doar un eveniment de marketing. Alții însă și-au pus deja bani deoparte special pentru cumpărături.

Comisarii de la Protecția Consumatorului ne sfătuiesc să fim atenți la posibile oferte înșelătoare și să alegem doar site-uri certificate pentru cumpărături.

Conform estimărilor, de Black Friday cumpărăturile online ale românilor vor fi în creștere cu aproape un sfert față de ediția trecută.

sursa: stiriletvr.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *