Au fost îngeri păzitori pentru animalele fără stăpân

Evenimentul caritabil „Fii un înger păzitor!”, dedicat animalelor străzii şi organizat de Asociația Angels4Animals Rescue Timișoara și Storia, s-a bucurat de un real succes.

Iubitorii de animale au venit în număr foarte mare la barul de pe strada Eugeniu de Savoya nr. 11, pentru a cumpăra hăinuțe, jucării, accesorii pentru căței și pisici, bijuterii, tablouri, articole de îmbrăcăminte sau alte produse interesante, însă și doar pentru a face donații în contul sufletelor salvate de voluntarii Asociației A4AR Timișoara.

„A fost o surpriză pentru noi să vedem atât de mulți oameni care iubesc animalele și sunt interesați de soarta maidanezilor. Unii au venit doar să doneze, nu să cumpere obiectele expuse, pentru că nici nu erau stăpâni de căței sau pisici, dar și-au dorit să ne ajute cumva în efortul nostru de a salva și a da în adopție cât mai mulți maidanezi de pe străzile Timișoarei și din împrejurimi.

S-au strâns peste 7.200 de lei în cadrul târgului caritabil, bănuți care ne folosesc la plata tratamentelor, a sterilizării și a hranei animalelor aflate momentan în grija asociației noastre.

Mulțumim tuturor celor care au făcut ca această primă ediție a evenimentului caritabil <<Fii un înger păzitor!>> să fie o mare bucurie în suflet pentru noi, dar și în ochii cățeilor noștri”, spune Carmen Stănescu-Borka, președintele A4AR Timișoara.

„M-am bucurat să pot da o mână de ajutor în organizarea acestei manifestări. Mai mult, noi, cei de la Storia, ne-am dori să avem o colaborare pe termen lung cu Asociația Angel4Animals Rescue și să organizăm împreună mai multe ediții de acest fel în spațiul nostru, astfel încât târgul să devină o tradiție.

Fiecare dintre noi trebuie să acționeze în spirit civic și să dea dovadă de responsabilitate socială, mai ales când vorbim de maidanezi care nu își pot purta singuri de grijă și nu au nicio vină că hoinăresc pe străzi, pentru că oamenii au ales pentru ei, aruncându-i în stradă”, explică și Rebeca Lamia, coorganizator al evenimentului.

Odată cu încheierea târgului, voluntarii asociației au revenit la munca pe care o depun zi de zi pentru salvarea animalelor fără adăpost. De altfel, timişorenii sunt invitați să afle poveștile fiecărui cățel şi pisică salvați de ei pe pagina de facebook a Asociației Angels4Animals Rescue sau pe contul de instagram al acesteia.

Oricine este interesat să dea o mână de ajutor în strângerea animalelor de pe stradă și găsirea unui cămin pentru acestea poate face donații în bani ori mâncare sau să ia parte la acțiunile de voluntariat din cadrul asociațiilor de profil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns